Aitoenergia vahvistuu kokeneella teknisellä johtajalla

Miikka Peltokorpi vahvistaa Aitoenergian mitoitus, suunnittelu ja teknistä osaamista. Miikka toimii Aitoenergian teknisenä johtajana nivoen yhteen kiinteistön, lämpölaitoksen ja energiakentän siten, että ne palvelevat kiinteistöjen omistajia tehokkaasti ja luotettavasti.

Miikka on toiminut aiemmin yrittäjänä maalämpösuunnittelua tekevässä Lapon Oy:ssä. Yrittäjänä hän on toteuttanut noin 200 TRT -mittausta, tehnyt mitoituksen ja suunnittelun yli sataan maalämpökohteeseen sekä rakennuttanut yli 50 asuinkiinteistöä. Aiemmin Miikka on toiminut suunnittelu- ja työnjohtotehtävissä Rototec Oy:llä. Miikka on kaivostekniikan DI.

”Maalämpö on paras lämmitysmuoto, kun järjestelmät suunnitellaan hyvin ja niistä pidetään huolta. Antamalla panoksen uusien kiinteistöjen suunnitteluvaiheeseen ja palvelumallilla maalämmöstä saadaan tehokas, ympäristöystävällinen ja luotettava lämmitys ja viilennys moneen kotiin.” Miikka Peltokorpi kertoo.

Vapaa-ajalla Miikka viihtyy luonnossa kalastaen, patikoiden ja metsästäen. Kuvassa tarkkaan mitoitettu hyppy Itämerellä sijaitsevalla luodolla.