Huolehdimme Kotisi Lämmittämisestä Vastuullisesti.

Aitoenergian lämpöpalvelu varmistaa huolettoman ja turvallisen lämmöntuotannon sekä lämmityksen vakaan hinnan. puhtaasti. maksat vain käyttämästä lämmöstä, me huolehdimme kaikesta muusta.

AitovalvomoTM
ja lämpöpalvelu

Aitoenergian lämpöpalvelu sisältää kaiken lämmöntuotantoon tarvittavan, kuten etävalvomon, lämmityksen optimoinnin sekä maalämpöjärjestelmän vaatimat huollot ja laiteuusinnat. Valvomme toimintaa jatkuvasti ja ryhdymme huoltotoimenpiteisiin ennen kuin huomaat mitään.

  • Valvonta

  • Säätö

  • Huolto

  • Raportointi

Maalämpöjärjestelmä

Maalämpö on maaperään, kallioihin tai veteen varastoitunutta lämpöenergiaa. Hyödyntäen maalämpöjärjestelmää tuo lämpö saadaan hyötykäyttöön.

AitovalvomoTM

Moderni AitovalvomoTM on lämpövoimalan etävalvomo. Seuraamme laitteiston toimintaa jatkuvasti ja voimme tehdä muutoksia sen toimintaan etänä.

Mahdollisissa vikatilanteissa tiedämme etukäteen mitä varaosia tarvitsemme mukaamme, jolloin turhat käynnit vähenee. Me huolehdimme laitteiston toiminnasta.

AitovalvomoTM raportoi sinulle laitteiston toiminnasta ja kulutuksesta automaattisesti.

Lämpöä vastuullisesti läheltä. Ikuisesti uusiutuvaa.

Maalämpö on maaperään, kallioihin tai veteen varastoitunutta lämpöenergiaa. Auringon säteily ja maapallon hehku lämmittävät maaperää, kalliota ja vesistöjä. Hyödyntäen lämmönkeruuputkistoa ja maalämpöpumppua tuo lämpö saadaan hyötykäyttöön ja jaettua rakennukseen. Maalämmön avulla lämmitetään myös käyttövesi.

Tyypillisesti energiakenttä eli lämmönkeruuputkisto asennetaan kallioon porattuun syvään lämpökaivoon. Uusiutuvana ja puhtaana energianlähteenä maalämpö on tulevaisuuden valinta.

Viimeisimmät uutiset

Rakennusliike Toukokuu, 2023
Ympäristöystävälliset kodit palvelukodinasukkaille
Lue artikkeli
Rakennusliike Huhtikuu, 2023
Maalämpöpalvelu on omaa investointia kannattavampi…
Lue artikkeli
Aitoenergia Helmikuu, 2023
Aitoenergia vahvistaa osaamistaan rahoitusalan ammattilaisella!
Lue artikkeli