Maalämpöpalvelu on omaa investointia kannattavampi ratkaisu

Kiinteistöjen lämmitys- ja viilennysenergian tuottaminen maalämpöjärjestelmällä yleistyy edelleen. Esimerkiksi uusien kerrostalojen osalta maalämmön markkinaosuus on kolminkertaistunut kolmen vuoden aikana. Ohjaavia tekijöitä ovat C02-päästöjen vähentäminen, kiinteistösijoituksen tuotto sekä toimintavarmuus. Vallitseva käytäntö maalämmön toteuttamiseen on ollut sen sisällyttäminen uudishankkeen rakennusurakkaan. Toimialalla tapahtuvan kehityksen myötä, yhä useampaan kiinteistöön valitaan maalämpöpalvelu. 

Hyödyt investoinnin näkökulmasta 

Tyypillisesti maalämpöjärjestelmän investointikustannus on satoja tuhansia euroja, suuremmissa kiinteistöissä jopa miljoonia. Aitoenergian maalämpöpalvelun liittymismaksu on matala, eikä näin ollen sido suuria pääomia rakennuttajalta. Maalämpöpalvelu on kiinteistönomistajalle riskitön, uusiutuvaa energiaa hyödyntävän kiinteistön rahoitusehdot ovat markkinoilla edullisemmat ja kiinteistön arvo kehittyy suotuisasti. 

Elinkaaren näkökulmasta 

Kun maalämpöjärjestelmä hankitaan omana investointia, usein unohdetaan, että elinkaarikustannusten kannalta ratkaisevaa on maalämpöjärjestelmän elinkaaren aikainen hyötysuhde ja huolto- ja laitteistouusintojen kustannus. Aitoenergian maalämpöpalvelu perustuu osaamiseen ja pitkään kokemukseen maalämpöjärjestelmistä. Järjestelmän mitoitus, suunnittelu ja toteutus sekä operointi tuotetaan kokonaispalveluna. Kokonaispalvelu mahdollistaa optimoinnin kautta saavutettavan tehokkuuden koko elinkaaren ajan. Aitoenergian tarjoaman energian hinta on taatusti kilpailukykyinen ja sisältää kaikki käyttö- ja huoltokustannukset koko sopimuskauden ajan.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä Aitoenergian myyntipäällikköön Antti Riikoseen 050 518 4916