Huolellinen suunnittelu mahdollistaa elinkaarilupauksen antamisen

Asiaa maalämpöpalveluna -palvelun suunnittelusta ja toteutuksesta.

Maalämpö laskee jopa 80% lämmityksestä aiheutuvia hiilidioksipäästöjä. Tarvitaan kuitenkin palveluinnovaatioita uusiutuvien energiaratkaisujen yleistymisen vauhdittamiseksi.

Erityisesti investointikynnystä tulee madaltaa sekä mahdollistaa asukkaille huoleton, ekologinen ja taloudellisesti järkevä lämmitysmuoto. Aitoenergian palvelumalli huolehtii maalämpöjärjestelmästä kiinteistön elinkaaren ajan.

Sanotaan, että ”hyvin suunniteltu on puoliksi tehty”. Tämä on erityisen tärkeää silloin, kun laitteet sisältävät tekniikkaa ja ovat tarkoitettu kestämään pitkään. Suunnittelumme harmonisoi käytettävät laitteistot ja näin turvaa varaosien ja osaamisen saatavuuden.

Toimitusvarmuuden ja järjestelmän toimivuuden takaamiseksi olemme vakioineet maalämpöjärjestelmät niin, että erilaisiin lämmöntuotantotarpeisiin on olemassa tuotteistetut järjestelmät. Järjestelmät kootaan ja testataan tehtaalla, jonka jälkeen ne toimitetaan yhdellä toimituksella työmaalle.

Huolellisen suunnittelun ja esivalmistelun myötä toimituksemme ovat aidosti avaimet käteen toimitus ja kannamme 100% vastuun järjestelmän mitoituksesta. Rakennusliikkeelle tuomme helpotusta hoitamalla niin energiakentän kuin lämpölaitoksen suunnitelmat.