Aitoenergia haluaa muuttaa asumista vastuullisempaan suuntaan

Aitoenergia on palveluyritys, joka tuottaa puhdasta lämpöä palveluna. Maalämmöstä tuotettu lämpö mahdollistaa lämmön tuotannon hajauttamisen sekä ympäristöystävällisyyden. Aitoenergian tavoitteena on olla johtava uusiutuvan lämpöenergian palveluyritys uudisrakentamisen saralla. Aitoenergia on ympäristöystävällinen, kilpailukykyinen ja huoleton vaihtoehto asuinkiinteistöjen lämmittämiseen. Aitoenergia toimii uudisrakentamisessa keskittyen rivi-, kerrostaloihin sekä suurimpiin kiinteistöihin. Aitoenergia hinta on kuluttajalla aina kilpailukykyinen.

Aitoenergia on syntynyt intohimosta puhtaaseen asuinympäristöön, jonka merkittävä uhka on hiilidioksipäästöt. Lämmitys aiheuttaa leijonan osan hiilidioksipäästöistämme. Siirtyminen uusiutuviin energiamuotoihin ei ole toteutumassa riittävän nopeasti, siksi olemme rakentaneet palvelun, joka alentaa maalämmön käyttöönotonkynnystä. Palvelun, joka varmistaa vastuullisen, hintavakaan ja huolettoman lämmitysmuodon kotiisi. Muutosta on vauhdittamassa merkittävien kiinteistösijoittajien ja rahoituksen vaatimukset puhtaammalle lämmöntuotannolle eli maalämmölle.

Puhtaamman asuinympäristön rakentamiseen vaadittava teknologia on olemassa, mutta muutos vaatii reippaita toimia. Käyttöönotto on kalliimpaa ja ylläpitäminen vaatii enemmän osaamista. Näihin kysymyksiin Aitoenergia vastaa puhtaan lämmön palvelulla. Palvelun, joka varmistaa vastuullisen, hintavakaan ja huolettoman lämmitysmuodon kotiisi.