Aitoenergialle uusi toimitusjohtaja ja hallituksen puheenjohtaja

Tuomas Humalajoki vahvistaa Aitoenergian palveluliiketoimintaosaamista aloittamalla Aitoenergian toimitusjohtajana ja tuore hallituksen puheenjohtaja Jussi Karjula tuo yhtiöön kokemusta kasvuyhtiön luotsaamisesta.  

Palveluyhtiö Aitoenergian uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty Tuomas Humalajoki. Hän aloitti tehtävässään tammikuussa. Tuomaksella on yli 10 vuoden kokemus palveluliiketoiminnan menestyksekkäästä johtamisesta Siemens Osakeyhtiöllä. Aiemmin Humalajoki on toiminut eri tehtävissä Instan ja Patrian palveluksessa.

”Olen on innostunut Aitoenergian tavoitteesta tulla johtavaksi uusiutuvan energian palveluyritykseksi uudisrakentamisessa. Tavoitteessa onnistuminen tulee olemaan kansallisesti yksi merkittävimmistä teoista hiilidioksidipäästöjen vähentämisessä”, Tuomas Humalajoki sanoo.

Aitoenergian hallituksen puheenjohtajana aloittanut Jussi Karjula on aiemmin luotsannut Hoivatilat reilun kymmenen vuoden aikana pienestä kasvuyrityksestä kansainväliseksi menestystarinaksi. Tällä hetkellä Jussi toimii usean yrityksen hallituksessa ja neuvonantajana.

”Aitoenergia muuttaa markkinoiden toimintatapoja ja tekee hyvää ympäristölle. Yhtiöllä on vahvat kasvutavoitteet. Yhteistyössä rakennusliikkeiden ja rakennuttajayhtiöiden kanssa toimien uudistamme toimialaa kestävästi”, Jussi Karjula summaa.

Aitoenergia lyhyesti:

Aitoenergia on vuonna 2020 perustettu palveluyritys, joka tuottaa lämpöä palveluna. Maalämmöstä tuotettu lämpö mahdollistaa lämmön tuotannon hajauttamisen sekä ympäristöystävällisyyden. Aitoenergian tavoitteena on olla johtava uusiutuvan lämpöenergian palveluyritys uudisrakentamisen saralla. Samalla Aitoenergia on rakentamassa puhtaampaa asuinympäristöä. Aitoenergia on ympäristöystävällinen, kilpailukykyinen ja huoleton vaihtoehto asuinkiinteistöjen lämmittämiseen. #nimitys#vihreäsiirtymä#aitoenergia