Puhdasta energiaa huolettomasti ilman investointeja

MIKÄ ON AITOENERGIA?

Kehitämme ja kaupallistamme toimivia, ympäristöä säästäviä energiaratkaisuja, jotka ovat teknisesti toteutusvalmiita, ekologisesti ja eettisesti kestäviä sekä logistisesti hallittavia ja kannattavia toteuttaa. Toimitamme asiakkaalle lämpölaitoksen ja huolehdimme ylläpidosta. Asiakas maksaa vain käyttämästään energiasta.

Maalämpö on luonnon oma lämpövarasto.

AITOENERGIA-PALVELU

Olemme kiinteistöjen lämmitysratkaisuihin erikoistunut yhtiö. Toteutamme lämmitysjärjestelmän uudiskohteeseen tai uudistamme jo olemassa olevan järjestelmän. Asiakas maksaa vain käyttämästään energiasta. Huolehdimme kiinteistön lämmityksestä koko sen elinkaaren ajan. Suunnittelemme, toteutamme, ylläpidämme ja huollamme lämpölaitoksen puolestanne. Kaikki tämä sisältyy sovittuun energian hintaan. Palveluumme kuuluu myös AitovalvomoTM, jonka avulla seuraamme ja säädämme kiinteistön lämmitysjärjestelmää reaaliaikaisesti. Valvomon avulla reagoimme vikatilanteisiin ennen kuin asiakas edes huomaa ongelmaa.

Vihreää energiaa

Käyttämämme lämpöpumpputekniikka minimoi CO2-päästöt. Vähennä CO2-päästöjäsi jopa 70%

Vakaa hinta

Energian hinta sidottu indeksiin,
ei yllättäviä hinnankorotuksia.

Helppous

Palveluumme kuuluu laitteiston huolto ja ylläpito kaikkine kustannuksineen. Laitteiston sydämenä toimii aitovalvomo, JONKA kautta saamme reaaliaikaisen tiedon laitteiston toiminnasta.

AITOVALVOMO™

Nykyaikainen valvomo on automaation huippuosaajien lopputulos. Valvomosta voidaan seurata laitteiston toimintaa ja tehdä tarvittavat muutokset sen toimintaan.

Pidämme valvomossa kaikki kohteet ajan tasalla ja seurataan lämpölaitoksia. voidaan etänä tehdä säädöt ja turhat käynnit jäävät teknologian avulla pois.

Vikatilanteessa nähdään mitä varaosia tarvitaan mukaan ja kerralla saadaan oikeat osat vaihdettua ja pumppu taas jatkaa toimintaansa. Lupauksemme onkin, että huomaamme ongelma jo ennen sinua.

NÄIN AITOENERGIAN PALVELUPROSESSI TOIMII

 1. kartoitus
 1. Suunnittelu
 1. poraus
 1. Tehdas esivalmistelu
 1. Maalämmön kytkentä
 1. Automaation rakentaminen
  ja valvomon testaus
 1. Energian toimitus
 1. Laitteiston etävalvonta
  ylläpito ja huolto

TILAA MAKSUTON KARTOITUS

Sopisiko Aitoenergia sinun kohteeseesi? Ota yhteyttä meihin, niin autamme sinua löytämään sopivan järjestelmäratkaisun. Vastaamme yhteydenottopyyntöösi mahdollisimman pian.