Aitoenergia hakee Pääsuunnittelijaa

Aitoenergia hakee Pääsuunnittelijaa maalämpöhankkeisiin vastaamaan suunnittelusta, toteutuksesta ja teknologiasta. Tule osaksi ammattitaitoista ja mukavaa työyhteisöämme, jossa sinulla on mahdollisuus olla muuttamassa maailmaa parempaan suuntaan.

Aitoenergia on palveluyritys, joka tuottaa puhdasta lämpöä palveluna. Yrityksen tavoitteena on olla johtava uusiutuvan lämpöenergian palveluyritys uudisrakentamisen saralla. Aitoenergia on ympäristöystävällinen, kilpailukykyinen ja huoleton vaihtoehto asuinkiinteistöjen lämmittämiseen. Aitoenergia toimii uudisrakentamisessa keskittyen rivi- ja kerrostaloihin sekä suurempiin kiinteistöihin.

Työtehtävät

Pääsuunnittelijan toimenkuva kirjoitetaan yhdessä valitun henkilön kanssa, mutta ajattelemme sen koostuvan kolmesta osa-alueesta; maalämpökohteiden suunnittelusta, niiden toteutuksen valvonnasta ja käytettävästä teknologiasta.

Suunnittelun osalta tulet palvelemaan rakennusliikkeitä kohteiden esiselvitys-, mitoitus- ja suunnittelutehtävissä. Urakoinnin toteutamme yhteistyössä partnerin kanssa, mutta vastuullesi jää hankkeiden käynnistys, valvonta ja yhteydenpito. Lisäksi toivomme sinulta näkemystä tulevaisuuden teknologiavalintoihin.

Pyydämme paljon, mutta kaikkea ei tarvitse tehdä tai osata itse. Meillä on osaava tiimi, jonka kanssa onnistumme yhdessä.

Odotuksemme

Meille on tärkeää, että olet kiinnostunut auttamaan rakennusliikekumppaneitamme onnistumaan, sinua innostaa Aitoenergian kehittäminen ja sinulle on luontevaa toimia kasvuyrityksessä. Toimialakokemuksesta on hyötyä tehtävässä onnistumiseen. Mikäli omaat vähemmän kokemusta, mutta tuot mukanasi jotain erityistä, saatat olla hakemamme henkilö. Näiden lisäksi odotamme:

  • Soveltuvaa teknistä koulutusta (esim. talotekniikan Ins / DI)
  • Työkokemusta maalämpöalalta
  • Halua itsenäiseen työntekoon
  • Erinomaisia yhteistyö- ja kommunikointitaitoja

Aitoenergia työpaikkana

Haluamme olla innostava ja henkilöstöstä välittävä yritys. Emme kangistu kaavoihin. Emmekä pönötä. Opimme ja saavutamme yhdessä.

Tarjoamme kiinnostavan paikan alan edelläkävijäyrityksessä. Mahdollisuuden oppia uutta. Ja muuttaa maailmaa parempaan suuntaan.

Työntekopaikan sijainti ei meille ole tärkeä.

Hae!

Valmistele näköisesi hakemus ja toimita se meille. Pyrimme valitsemaan henkilön mahdollisimman pian. Yhteydenotot ja hakemukset Tuomas Humalajoki, tuomas.humalajoki@aitoenergia.fi, 050 571 4041