Aitoenergia hakee Myyntipäällikköä

Kiinnostavatko uudet haasteet myynnin ja asiakkaiden parissa? Haluatko mukaan rakentamaan uusiutuvan energian parissa toimivaa ainutlaatuista kasvuyritystä?

Aitoenergia on palveluyritys, joka tuottaa puhdasta lämpöä palveluna. Yrityksen tavoitteena on olla johtava uusiutuvan lämpöenergian palveluyritys. Aitoenergia on ympäristöystävällinen, kilpailukykyinen ja huoleton vaihtoehto kiinteistöjen lämmittämiseen. Toimimme uudisrakentamisessa keskittyen erityisesti rivi- ja kerrostaloihin sekä liikekiinteistöihin.

Työtehtävä

Myyntipäällikkönä olet yhdessä johtavien rakennusliikkeiden ja asuntosijoittajien kanssa rakentamassa puhtaampaa asuinympäristöä. Vastaat asiakkuuksien hoitamisesta ja osallistut Aitoenergian kehittämiseen. Asiakkaitasi ovat Suomen parhaat rakennusliikkeet sekä rakentamiseen sijoittavat tahot.

Meillä myyntityössä onnistuminen tarkoittaa sitä, että onnistumme kestävästi parantamaan asiakasyritystemme liiketoimintaa. Haluamme olla vaikuttamassa erityisesti kestävän kehityksen tavoitteisiin, hankkeiden kannattavuuteen kuin asukastyytyväisyyteen.

Kokemuksesi ja toiveidesi pohjalta säädämme toimenkuvan sinulle sopivaksi.

Odotuksemme

Odotamme sinulta vahvaa tuntemusta rakentamisesta, aitoa kiinnostusta asiakkaistamme sekä ymmärrystä kiinteistösijoittamisesta. Olet määrätietoinen ammattilainen, jolla on kontaktien lisäksi erinomaiset yhteistyö- ja kommunikointitaidot.  Sinulle on mieleistä toimia kasvuyrityksessä.  

Aitoenergia työpaikkana

Haluamme olla innostava ja henkilöstöstä välittävä yritys. Emme kangistu kaavoihin. Emme pönötä. Opimme ja saavutamme yhdessä.

Tarjoamme kiinnostavan paikan alan edelläkävijäyrityksessä. Mahdollisuuden oppia uutta. Ja muuttaa maailmaa parempaan suuntaan.

Hae!

Valmistele näköisesi hakemus ja toimita se meille. Pyrimme valitsemaan henkilön mahdollisimman pian. Yhteydenotot ja hakemukset Tuomas Humalajoki, tuomas.humalajoki@aitoenergia.fi, 050 571 4041.